Ofron këto avantazhe:

 • Kontakte me një numër të madh kompanish të mirënjohura austriake në sektorin e Industrisë, Tregtisë dhe Shërbimeve.
 • Nxitja e mundësive të kooperimit me kompani austriake, duke përfshirë edhe mundesinë e partneritetit në investime direkte.
 • Zyra të ALMAKO-s në Tiranë, Prishtinë/Shkup, Vjenë

 

nëpërmjet

 • Asistencës dhe nxitjes së kontakteve në fushën e biznesit
 • Sigurimit të strukturës së rrjetit të informacionit
 • Zhvillimit të zgjidhjeve tërësore logjistike dhe financiare
 • Ndihmës për pjesëmarrje në tendera ndërkombëtarë

ALMAKO përfaqëson këta sektorë:

 • Shërbime tregtare / teknike
 • Zhvillime projektesh
 • Planifikimi industrial dhe ndërtim
 • Investime në bujqësi / Në fushën agrare
 • Industri ushqimore
 • Industri e ndërtimit të veprave industriale
 • Industri e ndërtimit të makinave
 • Industri e ndërtimit
 • Tregti me shumicë
 • Transport dhe logjistikë
 • Ente të shërbimit publik
 • Tregti Import / Eksport
null

Zgjidhje industriale

Qëllimi jonë është transferimi i dijeve nga vendet e BE-së, për ta sjellë Shqipërinë më afër standarteve të BE-së dhe për të ndërtuar mundësi eksporti ose për të zëvendësuar importet me produktet tona.

null

Agribusiness | AP

Qëllimi jonë është transferimi i dijeve nga vendet e BE-së, për ta sjellë Shqipërinë më afër standarteve të BE-së dhe për të ndërtuar mundësi eksporti ose për të zëvendësuar importet me produktet tona.

null

Aktivitete

Qëllimi jonë është transferimi i dijeve nga vendet e BE-së, për ta sjellë Shqipërinë më afër standarteve të BE-së dhe për të ndërtuar mundësi eksporti ose për të zëvendësuar importet me produktet tona.

Partners: