null

Industria e ushqimit

Tashmë ne kemi vite eksperiencë dhe gjithashtu përfaqësojmë kompani evropiane të përpunimit të qumështit, prodhimit të djathit. Kompani për therjen dhe përpunimin e mishit, prodhimit të sallamit dhe produkteve të tjera.  Kohët e fundit është shtuar edhe përpunimi i ullirit, prodhimi i vajit të ullirit sipas standarteve ndërkmombëtare. Nga kontaktet tona ndërkombëtare ne gjithashtu mund të mbulojmë zona të tjera të industrisë së ushqimit për shembull, industrinë e birrës, prodhimit të verës dhe zonën e distilerisë. Gjithashtu kemi pasur projekte në përpunimin e perimeve duke përfshirë dhe prodhimin e salcës së domates.Më shumë »
null

Industria e metalit

Nga kurset tona të saldimit, ne kemi krijuar një numër të madh përfaqësuesish për këtë fushë për: aparate saldimi për procese të ndryshme, presë metali, makineri prerëse etj.Më shumë »
null

Industria e plastikës

Në këtë fushë ne përfaqësojmë disa kompani të njohura, të cilat operojnë kudo në botë. Këtu ne kemi një gamë të plotë të lëndëve të para, teknologjinë e përpunimit dhe mundësitë për riciklimin e mbetjeve.Më shumë »
null

Industria e drurit

Në këtë fushë ne kemi qënë aktiv në rajon për shumë vite dhe ofrojmë që nga druri i papërpunuar, druri  lamilar deri te shtëpitë me dru parafabrikat. Gjithashtu makineritë e përpunimit të drurit dhe furnizimet për përpunimin e drurit mund të ofrohen nga kompanitë ndërkombëtare.Më shumë »
null

Industria e ndërtimit

Në këtë fushë ne kemi gjithҫka që nevojitet në ndertim si: ashensorë, miksera gjithashtu dhe skela dhe betoformat.Më shumë »